Relatietherapie

De keuze voor relatietherapie

In het begin genieten mensen meestal volop van hun relatie. Je bent verliefd, je ziet vooral hoe leuk de ander is en je voelt je fijn als je bij elkaar bent. Na verloop van tijd ontstaat er ook een andere kant: irritaties, conflicten, onbegrip en dan soms het gevoel elkaar niet meer te kunnen bereiken. Je voelt je boos, machteloos, verdrietig….. Waar is de liefde gebleven? Kunnen wij nog wel met elkaar samen leven?Of er is sprake van ontrouw. Dit brengt altijd ongelooflijk veel pijn met zich mee (meestal voor beiden). Kun je daar samen een weg in vinden?
Soms zijn er grote levensgebeurtenissen die ieder op zijn eigen manier verwerkt. Hoe blijf je dan met elkaar in verbinding? Voel je überhaupt nog verbinding?

En zo brengt het leven je op een punt dat je je afvraagt of en hoe je nog samen verder kunt. Dan is relatietherapie een goed idee.
Samen met mij kunnen jullie onderzoeken wat er in de weg staat en hoe jullie je relatie verder vorm willen en kunnen geven.

Wat kun je van mij verwachten?

Samen werken aan je relatie

Je relatie geef je samen vorm. Relatieproblemen zijn in mijn beleving nooit de schuld van één van twee. Ieder heeft zijn eigen aandeel. Ik spreek nooit van het woord ‘schuld’, want meestal zijn partners zich niet bewust van hun aandeel in het proces. Dat is precies de reden waarom je hulp zoekt. Ik help jullie bewust te worden, zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Zelfs als uiteindelijk blijkt dat deze relatie niet meer de beste keuze is voor jullie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?