Wát zeg je? Ja, dat klinkt misschien gek, want je denkt wellicht dat dit het één van de ergste dingen is die je is overkomen. Maar geloof me: waarschijnlijk is deze burnout het beste wat jou op dit moment in je leven kon gebeuren!

“Maar hoe doe ik dat dan?’. Ik hoor het je denken! En als je het antwoord wist, was je ook niet op dit punt in je leven gekomen. Dus je hebt hulp nodig. En dat is oké. Stap 1: AANVAARD HULP!
Wil je deze fase aangrijpen om werkelijk te veranderen? Om ‘goud’ te halen uit deze ellende? Zodat je over een poosje kunt zeggen ‘Ik had het nooit willen missen!’? Dán ben je bij mij aan het juiste adres!

We gaan een aantal stappen zetten:
1 Tot rust komen, herstellen van de schade van de overbelasting
2 Onderzoeken wat jouw onderliggende patroon is waardoor je burnout bent geraakt*
3 Opbouwen naar een betere situatie: Hoe stel ik grenzen? Hoe verzorg ik mijn lichaam en
geest zodat ik gezond en fit word en blijf?
*Burnout heeft bij iedere persoon die het overkomt, een eigen, specifieke oorzaak. Eén ding is hierin gemeenschappelijk: ergens ben je over je grenzen gegaan. Dat lijkt me geen groot nieuws, dat had je waarschijnlijk zelf al bedacht.

Maar hoe dat precies bij jou zit, dat is uniek. Je komt dus bij mij niet in een standaard programma van aanpak terecht. Jij hebt jouw eigen verhaal dat onderzocht moet worden.
Omdat ik zelf ooit burnout ben geraakt, zal ik altijd een stukje van je verhaal kunnen herkennen,
maar jij bent jij. Ik weet dus waar ik over praat, omdat het mij ook is overkomen, maar tegelijk zul jij jouw eigen innerlijke wijsheid moeten vinden om te weten wat goed is voor jou. Bij die zoektocht wil ik je helpen!

Wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.
Direct bellen mag natuurlijk ook!